Robs Groenshow bij GroenRijk Zwanenburg!

site-Rob-Verlinden-bij-GroenrijkOp zondag 24 november van 14.00 tot 16.00 uur verzorgt Rob Verlinden bij GroenRijk Zwanenburg, aan de IJweg in Zwanenburg, een aantal interessante groenworkshops over kamerplanten en tuinieren waar iedereen gratis aan kan deelnemen.

Rob Verlinden, presentator van het bekende TV-programma Robs Grote Tuinverbouwing bij SBS 6, is in actie te zien tijdens zijn toer langs de diverse GroenRijk tuincentra. Met zijn enorme enthousiasme, creativiteit en vakmanschap geeft hij, tijdens zijn twee uur durende Groenshow, talloze tips en adviezen op het gebied van tuin- en kamerplanten.

Het bijwonen van de Robs Groenshow is geheel gratis! Dus kom op zondag 24 november van 14.00 tot 16.00 uur naar GroenRijk Zwanenburg en misschien gaat u wel naar huis met een prachtige plant!

Naast de workshop van Rob zijn er nog veel meer leuke dingen te doen. Zo zijn er diverse leveranciers en kwekers met de nieuwste en mooiste planten die u graag vertellen over hun producten. Ook is er een wijnproeverij aanwezig, komt Zoet en Zout met heerlijke producten staan en is onze leverancier van vers fruit en sappen aanwezig met leuke aanbiedingen.

Het bezoeken van Robs Groenshow bij GroenRijk Zwanenburg is een aanrader voor iedere groenliefhebber!

Deze dag is speciaal voor onze klanten met een klantenkaart en klanten die ons volgen op facebook. Wilt u ook bij deze bijzondere dag zijn? Like dag onze pagina op facebook (GroenRijk Zwanenburg) of kom in de winkel langs en vraag een gratis klantenkaart aan!

Tot ziens bij het leukste tuincentrum van Noord Holland!
Kijk voor meer informatie op groenrijkzwanenburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.