Rob Geus onthult nieuwe schoonmaaklijn in Osdorp

 

XG2: Unieke samenwerking Rob Geus en Amsterdams bedrijf

 

 

Amsterdam, Op vrijdag 10 februari aanstaande onthult Rob Geus zijn nieuwe schoonmaaklijn in de Jumbo aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam. De nieuwe lijn met de naam XG2 bevat 19 schoonmaakproducten en is ontwikkeld door Rob Geus in samenwerking met het Amsterdamse bedrijf  XG2 Pro Cleaners.

Unieke samenwerking Rob Geus en Amsterdams bedrijf

De XG2-schoonmaaklijn is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Rob Geus en het Amsterdamse bedrijf XG2 Pro Cleaners. XG2 is niet zoals veel concurrenten gevestigd op een industrieterrein, maar in de ondernemende en creatieve Amsterdamse binnenstad. Erik van der Graaf eigenaar van XG2 Pro Cleaners ,“We maken gebruik van de creativiteit en het brede aanbod van vakkennis in onze buurt en die van de co-workingspace ‘Bouncespace’. Hier zitten hardwerkende, creatieve en groeiende ondernemingen die vol overgave werken en helpen bij het ontwikkelen van de beste producten en merken. Deze mensen en expertise hadden wij vanuit een eigen kantoorgebouw buiten de Randstad nooit gevonden.” De vakkennis op het gebied van hygiëne van Rob Geus en de expertise van XG2 leidt tot een nieuwe kwalitatieve en betaalbare schoonmaakmiddelenlijn voor iedereen.

Feestelijke lancering

Op vrijdag 10 februari aanstaande staat de Jumbo supermarkt aan de Pieter Calandlaan de gehele middag in het teken van de lancering van de XG2-schoonmaaklijn. Rob Geus is zelf aanwezig en lanceert om 14.00 uur zijn nieuw schoonmaaklijn. Daarna kunnen klanten de producten van XG2 uitproberen en geldt er de hele middag een 1+1 gratis actie. Tijdens deze middag is het mogelijk om met Rob Geus op de foto te gaan en geeft hij uitleg over de producten.

Voor iedereen verkrijgbaar

De schoonmaaklijn ‘XG2 van Rob Geus’ is vanaf 10 februari aanstaande te verkrijgen bij geselecteerde Jumbo-winkels en via de website van Jumbo (www.jumbo.com). “Dat mijn producten nu in het schap staan bij de Jumbo is een geweldige stap waar ik enorm trots op ben. Iedereen krijgt nu de kans om met professionele schoonmaakmiddelen te werken en daar worden we allemaal vrolijk van,” aldus Rob Geus.