Revolutionair autowassen door Cemvo

Het in Badhoevedorp gevestigde Cemvo services, heeft een unieke manier om auto’s te wassen.

Afgelopen zaterdag gaf Cemvo een demonstratie van hun unieke autoschoonmaak methode bij ’t Rietland in Badhoevedorp

Afgelopen zaterdag gaf Cemvo een demonstratie van hun unieke autoschoonmaak methode bij ’t Rietland in Badhoevedorp

Dit gebeurt namelijk niet op de traditionele manier met water en zeep, maar met stoom. Zo wordt uw auto binnen en buiten gewassen zonder het gebruik van chemicaliën, maar door het gebruik van stoom, dat door een speciale machine gemaakt wordt en een speciale microvezel doek. Het voordeel hiervan is dat het milieu gespaard wordt, in veel gemeente waar uw auto niet meer op straat gewassen mag worden is deze methode wel toegestaan, maar ook dat uw auto binnen en buiten beter gereinigd wordt.

U kunt bellen naar 020 753 03 77 om een afspraak te maken, maar ook online op www.cemvocarwash.nl is dat mogelijk. Cemvo komt bij u thuis op het ingeplande tijdstip en reinigt uw auto dan voor de deur. Niet alleen voor particulieren ook bedrijven zijn welkom om het bedrijfswagenpark door Cemvo te laten reinig, zo heeft zich al een hotel gemeld dat het interessant vindt om deze service aan hun gasten te kunnen aanbieden.

De volgende behandelingen worden aangeboden: wassen en drogen, waxen, polijsten, interieur shamponeren en stofzuigen, dashboard reinigen, lederbehandeling en showroom klaarmaken en er is een keuze uit  vier verschillende pakketten. Het meest eenvoudige pakket is het “basispakket”. Dit pakket bestaat uit: wassen en drogen van de buitenkant, stofzuigen van het interieur, stoom reinigen van de stoelen en reinigen van de ramen. Het meest uitgebreide pakket is het “showroompakket. Dit meest complete pakket bestaat uit: wassen en drogen van de buitenkant, stofzuigen van de binnenkant, polish laag, doffe en ruwe plekken verwijderen, kleine krassen verwijderen, ecologische waxlaag. Wie dit laatste pakket kiest krijgt de auto als nieuw terug. Deze laatste behandeling kan ook erg nuttig zijn als u bijvoorbeeld uw auto wilt verkopen.

Met de vaderdag voor de deur kunt u bij Cemvo een cadeaubon voor een autowaspakket bestellen.

Cemvo, wast niet alleen maar auto’s. Het bedrijf levert een breed pakket aan facilitaire processen. Om te beginnen het schoonmaakonderhoud: van dagelijkse reguliere schoonmaak tot periodieke, specialistische reinigingstechnieken en glasbewassing. Maar ook voor de levering van sanitaire voorzieningen, catering, beveiliging, handyman werkzaamheden en bouwkundig- en technisch onderhoud bent u bij Cemvo aan het goede adres. Niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Maak eens een vrijblijvende afspraak voor meer informatie. U kunt bellen naar 020 7530377 of kijk eens op www.cemvoservices.nl en www.cemvocarwash.nl.