Repair Café Zwanenburg-Halfweg open op 8 november

Repair Café Zwanenburg-Halfweg is op dinsdagmiddag 8 november van 13.30 tot 16.00 uur weer open. Dat betekent: defecte apparaten, van cd-spelers tot strijkijzers, van Senseo tot Nespresso, van knipperende schemerlampen tot rammelende fietskettingen en ook een scheur in een broek of onwerkbare zoom kunnen naar het Repair Café. Een team deskundige en vooral enthousiaste vrijwilligers zit dan klaar om te kijken of ze te repareren zijn. In zo’n 60% lukt dat ook!

Soms komen mensen met een apparaat dat al twee jaar in de schuur stond om weg te gooien. Met een kleinigheidje kan het soms gerepareerd worden. En als dat niet lukt, zeggen de eigenaren vaak opgelucht: ‘Nu weten we tenminste zeker dat het weg kan’.

Iedereen uit Halfweg, Spaarnwoude, Haarlemmerliede, Badhoevedorp, Zwanenburg en de noordelijke helft van Haarlemmermeer is dan welkom in CEA De Hoek, Plantsoenlaan 2 in Zwanenburg.

Alle reparaties gebeuren gratis, maar wel wordt een bijdrage naar vermogen gevraagd. Daarvan wordt bijvoorbeeld een betere naaimachine gekocht. Want Repair Cafés draaien zonder subsidies of andere inkomsten van buiten af.

Voor wie die middag niet kan zijn er andere Repair Cafés in Haarlemmermeer: woensdag 16 november in De Ark, Muiderbos 36 in Hoofddorp en vrijdag 25 november in Linquenda in Nieuw-Vennep. In Zwanenburg is het volgende Repair Café op dinsdag 13 december. Alle Repair Cafés zijn open van 13.30 tot 16.00 uur.

Alle informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Repair Café Haarlemmermeer.