Renault Twizy verovert Amsterdamse harten

De promotie karavaan van Arend Auto Amsterdam, bestaande uit 6 Renault Twizy’s, heeft vele harten van het Amsterdams publiek gestolen.

De opvallende karavaan trok de afgelopen weken door een groot deel van Amsterdam en ontmoette alleen maar enthousiaste reacties.

Twizy

Volgens Teun Lankhaar, vestigingsdirecteur van Arend Auto Amsterdam, waren de reacties  overweldigend. “We werden toegejuicht, duimen werden opgestoken en soms zelfs tot stoppen gemaand zodat men foto’s kon maken. Bij diverse kantoren legden medewerkers zelfs het werk stil en stonden vervolgens in groten getale voor de ramen. Er werd volop geclaxonneerd door passerende auto’s en het winkelend publiek keek vol bewondering de karavaan na.”

 

De Renault Twizy is een robuuste, comfortabele tweezits funmobiel die met een volledig innovatief design het startschot geeft voor de 100% elektrische revolutie. De Twizy is van het begin af aan ontworpen als een mobiel die de autowereld opschudt met zijn opvallende verschijning. Vooral in drukke grote steden als Amsterdam is de Twizy dé oplossing op het gebied van mobiliteit. Het model richt zich zowel op vrouwen als mannen, op jongeren en op zakenmensen. Hij is geschikt voor iedereen die een bijzondere auto zoekt die veel emotie oproept en zowel zuinig als milieuvriendelijk is.

 

 

Arend Auto Amsterdam heeft, als geselecteerd Z.E. Experience Center, al vooraf ingespeeld op de te verwachte grote belangstelling. Er zijn twee speciaal opgeleide jonge medewerkers die alles weten van deze zeer speciale elektrische Renault’s.

Naast de Twizy is er ook volop belangstelling voor de elektrisch aangedreven Renault Fluence en Kangoo.  Al deze elektrische voertuigen zijn onderdeel van het Z.E. programma van Renault. Z.E. staat hierbij voor Zero Emission, iets wat mogelijk wordt gemaakt door de volledig elektrische aandrijving van de voertuigen.

Voor informatie over de Twizy, Fluence en Kangoo kunt terecht bij Arend Auto Amsterdam, gevestigd aan de Donauweg 11 te Amsterdam West.

http://www.renault.nl/dealer/52800087

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.