Renault Nieuwendijk ruimt op!

Heeft u winterbanden nodig? Bij Renault Nieuwendijk kunt u tijdens de winterbandenoutlet op 9 – 10 – 11 oktober bij de vestiging in Hillegom terecht voor gebruikte banden tegen bodemprijzen. De banden zijn geschikt voor alle automerken, dus niet alleen voor Renault, Dacia of Nissan.

Nieuwendijk

Waarom winterbanden?

Winterbanden hebben een andere rubbersamenstelling dan een zomerband. De samenstelling is aangepast aan de weersomstandigheden. Wanneer de temperatuur daalt, wordt rubber namelijk stugger. De aangepaste rubbersamenstelling van een winterband blijft flexibel tijdens winterse weersomstandigheden. Ook het profiel verschilt ten opzichte van de zomerband. Het profiel is voorzien van zogenaamde ‘lamellen’. Tijdens het rollen van de band vervormt het profiel en grijpen de lamellen zich vast op het wegdek.

Tijdens de winterbandenoutlet-dagen kunt u eventueel gelijk een afspraak maken voor montage van uw nieuwe banden. Let op: controleer goed uw bandenmaat voordat u nieuwe winterbanden aanschaft zodat u zeker weet dat ze onder uw auto passen.

Een greep uit de aanwezige maten vindt u op de website: www.renault-nieuwendijk.nl

 

Nieuwendijk ziet u graag bij de winterbandenoutlet in de vestiging aan de Arnoudstraat in Hillegom!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.