Renault Nieuwendijk presenteert: Salon de Promotion

Renault Nieuwendijk pakt uit tijdens de Salon de Promotion; een open huis met veel aanbiedingen, Pluspunten en festiviteiten in en rond de showroom. Een bezoek aan de showroom van één van de Renault Nieuwendijk vestigingen kan van 22 september tot en met 3 oktober extra veel voordeel opleveren. Hiervoor werkt Renault onder andere samen met de Bijenkorf.

Spectaculaire kortingen én een Bijenkorf cadeaucard
Gedurende de Renault Salon de Promotion kunnen consumenten profiteren van veel aanbiedingen. Naast het plusvoordeel is er een scherp financieringsaanbod van 3,9%. Tevens wordt er bij aankoop van een nieuwe Renault een cadeaucard van de Bijenkorf cadeau gedaan waarvan de waarde op kan lopen tot € 400,-. Klanten die een proefrit maken ontvangen een Bijenkorf Cadeaucard ter waarde van € 10,- . Het totale voordeel kan tijdens Salon de Promotion oplopen tot  € 5.800,-.

Renault Twingo bij Renault Nieuwendijk

Zondag 2 oktober open
Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven te profiteren van alle voordelen is Renault Nieuwendijk ook op zondag 2 oktober geopend, van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers worden gastvrij ontvangen in een feestelijk versierde showroom en kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen. Meer informatie over de acties is te vinden op www.renault-nieuwendijk.nl.  Adres: Sydneystraat 18, 1175 RN Lijnden (industrieterrein Lijnden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.