Rembrandtparkfestival verplaatst naar aanstaande zondag

Het Rembrandtparkfestival is verplaatst naar aanstaande zondag 7 september van 11.00 – 17.00 uur. Afgelopen zaterdag moest de organisatie helaas besluiten dat het festival, op zondag 31 augustus, niet door kon gaan. De conditie van het grote grasveld tussen kinderboerderij De Uylenburg en bouwspeelplaats ’t Landje was dramatisch slecht. Het bleek zo nat en drassig dat het niet mogelijk was om het festivalterrein op te bouwen.

Rembrandpark festival

Rembrandpark festival

Alle deelnemers werden vervolgens via telefoon en email benaderd en het verplaatsingsbericht op Facebook werd maar liefst 42 keer gedeeld. Om bezoekers en deelnemers op te vangen die niet op de hoogte waren van de annulering stond een groep mensen op zondag paraat in het park. Ook hingen er briefjes van de verplaatsing aan de bomen.

De organisatie gaat uit van beter weer en vooral een veel beter grasveld aankomende zondag en nodigt iedereen uit om dan alsnog te komen genieten van dit gratis evenement voor jong en oud. Dus kom aanstaande zondag tussen 11.00 en 17.00 uur lekker naar het Rembrandtpark! Leer acrobatische trucs, geniet van bijzondere optredens en exotisch eten, koop mooie spulletjes of kom lekker ‘chillen’… Het Rembrandtpark verandert voor één dag in een festivalterrein met muziek, theater, kunst, cultuur en lekker eten. Iedereen is van harte welkom!

[codepeople-post-map]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.