Reis mee! Kinderboekenweek bij Boekhandel Jaspers

Reis mee! Is het thema van de Kinderboekenweek dit jaar, van woensdag 2 oktober tot en met zaterdag 12 oktober in de boekhandel. Kinderen van de Rietveldschool in Badhoevedorp hebben rond dit thema allerlei bijzondere voertuigen geknutseld, die te bewonderen zijn in de etalage en de winkel van Boekhandel Jaspers. Kom ze bekijken! Er is bijvoorbeeld een x-kopter bij, een Schitterende ruimteschotel en een Dubbeldekker helikopter. Het thema van de Kinderboekenweek vind je ook terug in speciale uitgaven.  Marianne Busser en Ron Schroder schreven Van zeppelin tot graafmobiel. Een versjesboek over voertuigen, met schitterende illustraties van Mark Janssen. In de Kinderboekenweek te koop voor maar € 6,99. Vivian den Hollander en Dagmar Stam maakten traditiegetrouw een kleuterboekje over Jimmy en Lisa met de titel ‘Instappen maar’, voor maar € 5,-. En twee van Nederlands leukste auteurs, Jozua Douglas en Tosca Menten schreven ‘Pech onderweg, over barre tochten en rampzalige reisjes’. Een super grappig boek voor kinderen vanaf een jaar of 8. In de Kinderboekenweek maar € 7,99 en daarna € 13,99. Het speciale actieprentenboek van de CPNB is dit jaar van Andre Kuipers; Andre het astronautje, op zoek naar Laika. Zolang de voorraad strekt verkrijgbaar voor maar € 7,25.

De Kinderboekenweek begint woensdag direct heel gezellig bij Boekhandel Jaspers, als beertje Bobbi op bezoek komt. Woensdagmiddag 2 oktober is hij van 13.00 tot 16.00 uur op bezoek bij Jaspers. Peuters en kleuters kunnen met hem op de foto of hem een stevige knuffel geven! De teksten en illustraties van de Bobbi boekjes zijn geweldig voor de allerkleinsten. De boekjes worden over de hele wereld vertaald en verkocht.

Haaientanden is het Kinderboekenweekgeschenk 2019, geschreven door de veel bekroonde auteur Anna WoltzEen verhaal over Atlanta van elf met een waanzinnig plan: ze wil in 24 uur rond het IJsselmeer fietsen. Het kinderboekenweekgeschenk krijg je cadeau bij aankoop van ten minste tien euro aan kinderboeken.

Natuurlijk valt er ook nog iets te winnen. In de etalage van Boekhandel Jaspers staat een grote stapel boeken. Iedereen kan raden uit hoeveel boeken de stapel bestaat. Uit de mensen die het goed hebben of die er het dichtst bij zitten wordt een winnaar getrokken. Die het boek ‘De boekenberg’ wint. Een prentenboek over lezen en over reizen in je fantasie.

Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95 Badhoevedorp. www.www.boekhandeljaspers.nl