Q-Beach elke dag een heerlijke maaltijd: WhatsHapp.

Op 15 maart kondigde Q-Beach te gaan sluiten vanwege het coronavirus. Helaas al vrij snel na de opening en de fantastische start dat Q-Beach vanaf het begin had. Maar eigenaars Ruben en Hartger Pen blijken echte ondernemers en laten zich niet snel uit het veld slaan. Na een weekje gesloten te zijn geweest kondigde zij op 22 maart hun nieuwe service aan: WhatsHapp!

Wat is dat WhatsHapp? Elke dag is er één speciaal WhatsHapp gerecht voor iedereen die even geen zin heeft om te koken. Voor een aantrekkelijke prijs, de meeste gerechten kosten € 9,50. Daarnaast hebben zij nog standaard voor elke dag heerlijke salades en een huisgemaakt soepje! Super makkelijk, jij appt, belt of e-mailt voor 14:00 uur wat je wilt bestellen en wij zorgen dat het bij ons klaar staat of we brengen het langs! Betalen kan alleen door overmaken of een Tikkie. Door de omstandigheden nemen wij geen cash aan (Pin wel mogelijk bij Q-Beach). Bellen/whatsappen kan naar 06 15 66 55 70, mailen naar info@qbeach.nl.

Gratis maaltijd voor Zorgmedewerkers

Zoals iedereen, leeft het team van Q-Beach ontzettend mee met alle mensen die nu keihard werken in de zorg, in deze rare en onzekere tijd Er wordt momenteel enorm veel van de zorgmedewerkers gevraagd. Q-Beach wil graag hun (kleine) steentje bijdragen en daarom bieden zij de zorgmedewerkers de daghap van woensdag 15 april kosteloos aan! Kipsaté met nasi voor iedereen! Wel moet je natuurlijk even je zorgpas laten zien, zodat je laat zien dat je in de zorg werkzaam bent. Meldt je aan door voor 14.00 uur naar 0615665570 te bellen of te whatsappen. Je kunt je maaltijd dan tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen.