PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE BTW REGELING VOOR AANLEG OF ONDERHOUD VAN UW TUIN

Kom op zaterdag 8 juni naar de Hoveniersinformatiedag van GroenRijk Zwanenburg

Op zaterdag 8 juni vindt de Hoveniersinformatiedag plaats bij GroenRijk Zwanenburg. Tijdens deze dag kunt u advies inwinnen en worden al uw vragen over de aanleg en het onderhoud van uw tuin beantwoord door de hoveniers van GroenRijk Zwanenburg. 

GroenRijk Zwanenburg is al jarenlang dé hoveniersspecialist in de gehele regio. Onze vakkundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de aanleg van tuinen, zowel privé als zakelijk, en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tuinaanleg. U bent van harte welkom op zaterdag 8 juni tijdens de Hoveniersinformatiedag.

Als u de maten van uw tuin meeneemt kunnen we direct een ontwerp maken op basis van uw wensen, volledig vrijblijvend. Bovendien adviseren we u graag over het onderhouden van uw tuin, want een mooie tuin heeft blijvend onderhoud nodig. Wilt u liever een afspraak? Dat kan uiteraard ook. We komen graag bij u thuis of op kantoor langs voor het onderhouden van uw tuin: eenmalig, iedere maand of hoe vaak u maar wilt.

En wist u dat GroenRijk Hoveniers de dealer is van Gardendreams in de regio? De veranda’s zijn al verkrijgbaar vanaf €999,-. En uiteraard is op 8 juni onze verandaspecialist aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en indien gewenst direct een offerte voor u op te stellen.

Kortom: een inspirerende, informatieve dag. En u profiteert nu nog van de 6% BTW regeling op alle hovenierswerkzaamheden en de plaatsing van veranda’s. U vindt ons op de IJweg 177 in Zwanenburg. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.