Proeven bij Boekhandel Jaspers

De Kookboekenweek loopt van 8 t/m 17 november 2019 in de boekhandel. Kookboeken staan die week volop in de schijnwerpers bij Boekhandel Jaspers en op www.boekhandeljaspers.nl.

Tijdens de Kookboekenweek krijg je, zolang de voorraad strekt, de Delicious Kookboekenweekspecial cadeau bij aankoop van een kookboek. In de kookboekenspecial staan 16 pagina’s met actuele kookboekentrends, een interview met Janny van der Heijden, juryvoorzitter van Het Gouden Kookboek, en aandacht voor de nominaties van Het Gouden kookboek en de delicious publieksprijs. Kortom een special die geheel in het teken staat van de mooiste, leukste, beste, meest informatieve, coolste kookboeken om ook zelf mee aan de slag te gaan. En deze kookboeken zijn natuurlijk te vinden in de boekhandel en online.

Zaterdag 9 november kun je de hele dag bij Boekhandel Jaspers komen proeven. Boekverkopers Sjoerd en Sonja en bakliefhebber Hugo gaan lekkere dingen bakken uit Het makkelijke bakboek van Rutger van den Broek. In Het makkelijke bakboek staan 100 lekkere en makkelijke recepten van de winnaar van het eerste seizoen van Heel Holland Bakt. Rutger van den Broek verkocht al meer dan 100.000 bakboeken. Natuurlijk serveert Boekhandel Jaspers een lekker kopje koffie bij het gebak.

Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95, Badhoevedorp