Pro Regeschool en MSNW starten poporkest en kinderkoor in Nieuw-West

Vanaf april start er dank zij een verkregen subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunsten, een heus Poporkest op de Pro Regeschool i.s.m. Muziekschool Nieuw-West (MSNW).

Vanaf 20 mei komt het poporkest 6 zaterdagen van 12.30u-14.00u  bij elkaar om gezamenlijk te repeteren, met als afsluiting een heus popconcert.

Vanaf april krijgen de deelnemende kinderen beschikking over de bladmuziek en een mp3, zodat zij in hun eigen muzieklessen (op MSNW of elders) alvast kunnen beginnen met het instuderen van het repertoire en thuis kunnen  oefenen door mee te spelen. Het repertoire bestaat uit eenvoudige maar populaire liedjes zoals ‘I’m yours’ van Jason Mraz en ‘The lazy song’ van Bruno Mars.

Wij zijn erg blij met de verkregen subsidie en dit maakt het mogelijk om het hele pakket (6 repetities en 1 concert) aan te bieden voor 25 euro p.p. Vanaf oktober vindt de 2e editie van dit initiatief plaats.

Kinderkoor Nieuw West

Goed nieuws voor leden van Kinderkoor Nieuw-West! De kosten voor deze kinderzanggroep zijn verlaagd van 10 naar 5 euro per les. Ook nieuwe leden zijn welkom en daarom kunnen geïnteresseerden gratis kennis komen op woensdagen om 12.30u op de Pro Regeschool.

Wil jij jouw kind opgeven voor het Poporkest? Stuur dan een mail aan: info@muziekschoolnieuwwest.nl

Vermeld de naam van je kind, welk instrument jouw kind bespeelt en hoe lang hij of zij dit al doet. De plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Ook voor vragen kun je uiteraard terecht op dit adres.

Verder is er voor in het reguliere pakket nog ruimte voor kinderen die  muziekles willen.

  • Vioollessen: maandag vanaf 17.30 uur.
  • Gitaarlessen: woensdag vanaf 17.00 uur
  • Drumlessen: donderdag vanaf 17.00 uur.

 

Kijk voor meer info en tarieven op de website van Muziekschool Nieuw West.

(www.muziekschoolnieuwwest.nl)

 

 

MSNW – Carlo Banning – info@muziekschoolnieuwwest.nl