Prijswinnaars DvdB Belgiëplein

Nieuw Sloten – Vorige week reikte Hakan Benici, afdelingmanager van de Dirk van der Broek winkel op het Belgiëplein, zeven Senseo-koffiezetapparaten uit aan de gelukkige winnaars van de Senseo-kassabonnen-actie.

Vorige week reikte Hakan Benici, afdelingmanager van de Dirk van der Broek winkel op het Belgiëplein, zeven Senseo-koffiezetapparaten uit aan de gelukkige winnaars van de Senseo-kassabonnen-actie

Van 28 november tot en met 4 december kon iedereen die Douwe Egberts/Senseo-koffiepads kocht, elke dag een Phillips Senseo koffiezetapparaat winnen. Uit de bak met kassabonnen (per dag zo’n 100 stuks) werd dagelijks een winnaar getrokken. Tijdens de prijsuitreiking op 6 december namen mw Hageman, mw. Meerman, mw. Amer, mw. De Roo, mw. Van Daalen, mw. Vos en mw. De Vries (niet op de foto) of een van hun familieleden de prijs in ontvangst.

DvdB Belgiëplein is ook een geliefde winkel voor bewoners van buiten Nieuw Sloten, o.a. vanwege gratis parkeren (blauwe zone). Onder de prijswinnaars waren vaste klanten uit Slotervaart en zelfs één uit de Spaarndammerbuurt. Op 21-22-23 december is de winkel open van 8.00 tot 22.00 uur; op Tweede Kerstdag van 10.00 tot 19.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.