Prettig reizen naar Schiphol met Taxi2Airport

Jaarlijks reizen er bijna 70 miljoen reizigers via Schiphol, natuurlijk zitten daar ook de nodige inwoners van Amsterdam (e.o.) tussen. Omdat comfort en service steeds belangrijker worden, kiezen steeds meer mensen om naar Schiphol te reizen met de taxi. Lekker makkelijk de koffers inladen en dan voor de vertrekhal worden afgezet. Om aan deze wensen tegemoet komen kun je inmiddels alweer 15 jaar terecht bij Taxi2Airport.

Bekijk onafhankelijke reviews over Taxi2Airport op Trustpilot

Waarom met een taxi reizen naar Schiphol?

Naast het comfort zijn er nog een aantal voordelen. Zo beschikt de chauffeur over de laatste verkeersinformatie en is hij/zij op de hoogte van meerdere aanrijroutes. Zo wordt je via de snelste route naar huis gereden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in de file belandt of dat je te maken krijgt met vertragingen in het verkeer.

Ook kun je kiezen voor aanvullende opties voor speciale wensen voor je taxirit. Zo kan je vragen om een babyzitje, kun je doorgegeven dat je voor je wintersportvakantie eigen ski’s mee wilt nemen of dat je een hond (of ander huisdier) meeneemt.

Wil je onderweg nog vrienden of familie meenemen? Dan is dat ook geen probleem, je kunt van tevoren meerdere adressen aangeven waar de taxi moet langsrijden. Bij grotere reisgezelschappen kan dit een handige aanvulling zijn en tevens kunnen dan de taxikosten gedeeld worden.

Door zelf te reizen hoef je ook niet tegen dure tarieven te parkeren in de omgeving van Schiphol. Bijkomend voordeel is dat iemand anders in het huishouden tijdens je reis gebruik kan maken van jouw auto. Ook hoef je geen beroep te doen op vrienden en familie die jou naar Schiphol zouden brengen, zeker bij hele vroege en late vluchten van Schiphol wel zo fijn.

Uit welke taxi’s kun je kiezen?

Verschillende reizen brengen verschillende verzoeken met zich mee. Zo kun je zelf ook kiezen uit een voertuig naar keuze. Bij Taxi2Airport kun je kiezen uit:

  • Sedan (de normale taxi), ook in luxe variant beschikbaar.
  • Limousine
  • Touringcar
  • Elektrische auto
  • Minivan, ook in luxe variant beschikbaar – voor 8 personen.

Hoe kun je een taxi naar Schiphol regelen?

Je kunt deze zelf online boeken via Taxi2Airport: https://www.taxi2airport.com/nl/luchthaven-transfers/schiphol-vliegveld-taxi. Of je kunt bellen via 088 318 8331.

Kosten van een taxi naar Schiphol
De kosten zijn afhankelijk van de afstand van de rit. Per kilometer betaal je een vast bedrag. Taxi2Airport heeft afspraken gemaakt met verschillende vervoerders waardoor de kosten 35% lager zijn. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden: American Express, MasterCard en Visa creditcards, IDEAL, Giropay, Sofort, Mister Cash en Paypal.