Prachtig start Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi

Met prachtig weer en hoogstaand tennis is afgelopen weekend bij tennisvereniging Badhoevedorp het Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi succesvol geopend. De 37e editie van het open tennistoernooi vindt plaats van 4 tot en met 12 juli. Het klaverbladtoernooi is al jaren één van de meest vooraanstaande tennistoernooien in de regio en staat garant voor hoogstaand tennis, entertainment en gezelligheid.

Klaverblad toernooi

Klaverblad toernooi

Traditiegetrouw heeft de organisatie voor de aankleding en sfeer weer voor een passend thema gekozen. Dit jaar is dat “Smashing Summer”. Kom je als bezoeker het tennispark aan de Snelliuslaan 41 oplopen, dan waan je je direct in een zeer relaxte strandsfeer met bijpassende aankleding, hapjes en muziek. Elke speeldag van 4 tot en met 12 juli staan diverse vormen van entertainment gepland, zoals een goochel act en zullen ook bijpassende hapjes en drankjes worden geserveerd. Ook is er voor levendige muziek gezorgd met verschillende live optredens. Dat het een waar spektakel belooft te worden is alleen al te merken aan het grote aantal sponsoren die hun naam en bijdrage aan het toernooi hebben verbonden.

Hoofdsponsors Arjen Ketel van Ketel Makelaardij en Duco Frie van Indexus lichten toe: “Het Klaverbladtoernooi is inmiddels een begrip geworden in de regio en is voor zowel spelers als toeschouwers een geweldige ervaring die je niet wil missen. Ook dit jaar zijn zo’n 30 mensen al tijden in de weer om er een fantastisch toernooi van te maken. We zijn er trots op ook dit jaar weer onze bijdrage te kunnen leveren. Het wordt een enerverend toernooi waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand samen gaan.”

Uniek aan het Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi is dat er spelers van het hoogste landelijke tennisniveau mee kunnen doen. De winnaar van vorig jaar Remy Groenendaal heeft een actuele ranking van 0,7. Een niveau wat maar voor een beperkt aantal spelers in Nederland is weggelegd. De komende dagen zijn er dan ook van uitzonderlijk mooi en spannend tennis te genieten aan de Snelliuslaan in Badhoevedorp

In totaal hebben ongeveer 500 spelers zich ingeschreven. Vele honderden partijen zullen worden gespeeld in diverse categorieën enkel- en dubbelspel. Guus en Helga ten Kate staan weer garant om alle wedstrijden in goede banen te leiden. De wedstrijden starten doordeweeks om  17.30 uur en in het weekend vanaf 09.00 uur.

Op www.klaverbladtoernooi.nl staat  alle wedstrijdinformatie, de speelschema’s en wordt dagelijks  al het overige nieuws tijdens het toernooi gepubliceerd. Volg ons ook op Facebook/Twitter (klaverbladtoernooi)