Plein 40-45 krijgt zijn eigen shopper (grote boodschappentas). 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Markt Plein '40-'45 Map

Wist je dat je over drie maanden geen plastic tas meer mee krijgt op de markt van Plein 40-45? Vanaf 1 januari is plastic daar namelijk niet meer toegestaan (goed voor milieu en waai-afval)! Het beeld van marktbezoekers die bepakt en letterlijk bezakt weg lopen met meerdere plastic tasjes, zal dus verdwijnen. Op naar het schoonste plein van Nederland!

 

Kies je shopper

 

Gelukkig gaat de ontwerpwedstrijd – die de organisatie van het Schoonste Plein van Nederland had uitgeschreven en twee prijswinnaars (Samora de Boer en Alex Hanhues) had opgeleverd – hier uitkomst brengen met meerdere ontwerpen..

Hoe nu verder?

Neem gewoon je boodschappentas leeg mee naar de markt op Plein 40-45 en vul hem daar.

Wil je dat binnenkort met een mooie, enige echte Plein 40-45 shopper doen, kom dan vrijdag 18 september naar de markt.

De marktshopper is die dag nog niet klaar, maar je kunt ons wel helpen om dan een goede keuze te maken uit meerdere ontwerpen voor de tas. Op de markt is die vrijdag namelijk een kraam ingericht waar je een keuze kunt maken uit verschillende marktshopperontwerpen. Het gaat daarbij om het:

  1. ontwerp,
  2. formaat en
  3. materiaal.

Als bedankje voor het stemmen belonen wij je dan meteen met vers fruit van onze markt – rechtstreeks in je eigen tas – en later zelfs met de Enige Echte Plein 40-45-shopper!

Bij een volgend Schoonste Plein marktevenement zal uit de stemmers die het uiteindelijke ontwerp hebben gekozen, bovendien een volle shopper worden uitgereikt met marktproducten.

Laat je gratis shopperkans niet lopen en kom vrijdag langs!