Persoonlijke illustraties van Petra van Dreumel 🗓 🗺

Bedrijven Events Haarlemmermeer Noord
Boekhandel Jaspers Map

Waar je ook van droomt, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: gelukkig zijn. Maar wat geluk voor jou betekent, is heel persoonlijk. En juist dat wil Petra van Dreumel je graag helpen ontdekken.

In haar boek Van dromen naar doen – een cursus geluk in 40 dagen stimuleert ze je om veertig dagen lang met jezelf en je dromen aan de slag te gaan. Laagdrempelige inzichten combineert ze met toegankelijke oefeningen en inspirerende illustraties waardoor je inzicht krijgt in dat wat je écht wilt. Aanstaande zaterdag 15 juni is ze van 10.00 tot 12.00 te gast bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp en maakt ze persoonlijke illustraties voor iedereen die haar boek wil kopen of cadeau gaat geven. Ze werkt vooral met waterverf en ecoline. Ze verteld ook graag hoe ze tot dit boek gekomen is: ‘Toen ik me ging bezighouden met mijn eigen dromen, merkte ik hoe krachtig dit proces voor mij was. Ik bedacht me: wat als het anderen ook kunnen helpen? Ik  stuurde daarom een aantal vriendinnen mijn dagelijkse oefeningen door en zo ontstond de basis voor dit boek vol dromen. Inmiddels zijn mijn tips omgevormd tot een mooi (cadeau)boek dat voor iedereen die zijn dromen achterna wil inspirerend is. Want hoe groot of hoe klein die ook zijn, met deze cursus geluk geef ik je een compleet pakket om je dromen waar te maken.’