Peggy Sage Paris, bij Donna Lizzy Fashion

Peggy Sage Paris, bij Donna Lizzy Fahsion

De afgelopen tijd hebben we in Nederland te maken met een recessie .
De bevolking geeft minder uit aan luxe producten en door alle berichten op radio op tv gaan de mensen hun koop gedrag veranderen.
Met als gevolg dat het voor winkeliers steeds moeilijker wordt en ze nu veel meer moeten doen om de producten te verkopen.

Zo ook Lizzy Wiers, van de hippe kleding boetiek op het Lorentzplein 34 in Badhoevedorp. De boetiek die zij opende had in eerste instantie alleen hippe dames kleding en wat accessoires, later werd het assortiment flink uitgebreid met dames kleding van maat 36 tot 48 van de merken Ichi, Gsus, Relish, Gaudi, LoungeLife, BeachLife, Mavi jeans, 2lovetonycohen, Jacky Luxury en Dictionary.
Nu verkoopt de boetiek ook een ruim collectie aan sieraden, cadeauartikelen, schoenen en tassen .
Maar volgens Lizzy was dit nog niet genoeg en besloot ze ook een cosmetica lijn van het prachtige Franse merk Peggy Sage Paris te gaan verkopen, om te starten met een basis make-up lijn met alles er op en eraan. Deze basislijn make-up  zal uitgebreid worden met huid verzorging, voeten en handen. De producten zijn nu te koop in de boetiek.
Lizzy is imago stylist en zij  kan u helpen bij het totaal beeld van top tot teen afgestyld en nu dus ook deskundig advies betreft make-up.

Samen met gediplomeerd visagist Paul Estrella zal Lizzy iedere maand in haar winkel workshops geven. Gezellige avonden waar iedereen welkom is en de totale aandacht krijgt en natuurlijk tips en trucs leert.
De eerste workshop is vrijdag 9 maart om 19:30 uur. Deze workshop zal een kennismaking met de make-up lijn Peggy Sage Paris zijn en leert u vooral wat voor u de beste keuzes zijn. Van het eind resultaat wordt een prachtige foto gemaakt door Carla Hegener Fotografie.
Wilt u zich opgeven laat dit dan weten  via mail donnalizzyfashion@gmail.com of tel.020-6593490.
U kunt natuurlijk ook altijd via de winkel zich aanmelden en gelijk even het assortiment bekijken .

  1 comment for “Peggy Sage Paris, bij Donna Lizzy Fashion

  1. 22/02/2012 at 15:32

    De boetiek van Lizzy was al super, maar het wordt er alleen maar leuker en verleidelijker op. Als je het nog niet kent is het zeker een aanrader om even langs te wippen.

    Kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.