Patrick de Meijere verlengt bij (nieuw) Sc Badhoevedorp

Badhoevedorp 21 januari 2019-Het eerste seizoen als hoofdtrainer van SC Badhoevedorp in 2017-18 was geen gemakkelijk seizoen voor Patrick de Meijere en op de sluitingsdag van de transfermarkt bleken 9 vaste spelers van de zondag 1 ook nog eens hun overschrijving aan te vragen.
Met deze gegevens werd gestart in het seizoen 2018-19 en bleek dat het niet meeviel om met de overgebleven spelers een volwaardig elftal op de been te krijgen.
In oktober 2018 heeft bestuur in overleg met de trainers staf de beslissing genomen om alleen met spelers van de club verder te gaan. Het 2e elftal bestond voor het grootste deel uit jongens die al jaren bij de club spelen en aangevuld met de 4 jongens van het1e die ook al jaren bij de club spelen kon er een volwaardig 1e elftal neergezet worden.
Tot aan de winterstop heeft het team ondanks alleen nederlagen ontwikkeld en is er positieve tendens te zien. Op de trainingsavonden staan er gemiddeld 14 spelers op het veld wat aangeeft dat zij graag zo verder willen.

In de winterstop zijn dan ook de gesprekken op gang gekomen met Patrick en bestuur en gezien de nieuwe omstandigheden zijn beiden ervan overtuigd om dit proces samen verder in te gaan.
Afgelopen zondag was de eerste oefenwedstrijd tegen AFC IJBURG, middenmoot in een andere 5e klasse poule. Deze wedstrijd werd afgesloten met een 4-3 winst! De eerste overwinning dit seizoen en dit geeft hoop voor de 2e seizoenshelft.
Na de wedstrijd is dan ook aan de spelersgroep kenbaar gemaakt om volgend seizoen op deze voet verder te gaan met elkaar.

SC Badhoevedorp en Patrick hebben er alle vertrouwen in de 2e seizoenshelft en met het verlengen van het contract kunnen club en trainer verder bouwen aan de visie van SC Badhoevedorp, spelers vanuit eigen jeugd door laten stromen naar de senioren.