Pasen vieren? Dat kan nu ook online

Pasen is het belangrijkste Christelijke feest van het jaar. Het is een feest van nieuw leven. Juist in deze tijd waarin iedereen thuis zit en de deur niet uit mag wil Oase voor Nieuw-West pasen online vieren. Oase voor Nieuw-West is een multiculturele kerk in Slotermeer die op een relevante manier met aandacht voor alle culturen in Nieuw-West verbinding zoekt met alle bewoners in Nieuw-West. Er is ook veel ruimte en aandacht voor kinderen. Omdat persoonlijk contact momenteel helaas niet mogelijk is zoekt Oase nu online contact met mensen in Nieuw-West.

Omdat Oase het paasfeest zo’n mooi en belangrijk feest vindt is de multiculturele paasviering komende zondag voor iedereen te volgen via een livestream. Vanaf 11 uur begint de viering. Je kunt de viering vinden door op Youtube te zoeken naar ‘livestream Oase voor Nieuw-West’ of via https://www.youtube.com/watch?v=QvdWq9nhWXU.

Meer informatie over Oase voor Nieuw-West is te vinden op onze website: www.oasenieuwwest.nl. Of neem contact op met Martijn Rutgers via telefoonnummer 06 14959676