PARKING SALE weekend bij GroenRijk Zwanenburg!

Bij GroenRijk Zwanenburg zijn wij ons alweer volop aan het richten op de komende herfst en het winterseizoen. Uiteraard willen wij u ook voor het nieuwe seizoen weer volop verrassen met een prachtige nieuwe collectie. Daarom maken wij nu ruimte vrij in onze winkel en organiseren wij dit weekend onze jaarlijkse parking sale!

PARKING SALE weekend bij GroenRijk Zwanenburg!

PARKING SALE weekend bij GroenRijk Zwanenburg!

Aanstaande zaterdag 3 én zondag 4 september organiseren wij daarom een grootse PARKING SALE  op ons parkeerterrein. Tijdens deze 2 dagen zullen wij van diverse afdelingen prachtige producten uit ons assortiment aanbieden tegen bodemprijzen!

Wat kunt u dit weekend bij ons allemaal verwachten? Waanzinnige kortingen op de mooiste tuinplanten, tuinmeubelen, sfeerproducten, producten voor dieren etc. De kortingen tijdens de PARKING SALE lopen op tot 70% korting! Ook de bekende merken mogen weg tegen bodemprijzen.

Natuurlijk hebben wij daarnaast ook weer volop nieuwe, verse planten in ons tuincentrum om uw huiskamer of tuin aan te kleden dus neem ook zeker even een kijkje in ons Buiten- én BinnenRijk.

Grijp uw kans en kom dit weekend naar ons tuincentrum aan de IJweg 177 in Zwanenburg. Neem ook eens een kijkje op onze website www.groenrijkzwanenburg.nl en bekijk onze leuke activiteiten voor het najaar en de winter periode.

GroenRijk Zwanenburg
IJweg 177
1161 EW Zwanenburg
020-4974662

* bij slecht weer houden wij onze PARKING SALE gewoon binnen in ons tuincentrum.