Paranormale beurs

Zondag 25 september gezellige, paranormale beurs met de bekende handlezeres Linda Eweg te Sloten/A’dam.

Wederom komt er een paranormale beurs in Sloten in de Halve Maen. We zijn uitgeweken naar deze plek mede omdat het nieuwe dorpshuis in Badhoevedorp onbetaalbaar is geworden. De Halve Maen is een restaurant annex partycentrum waar wij in juni al hebben kunnen proeven van de fijne sfeer aldaar. Intiem maar toch heeft ieder zijn ruimte zonder dat er meegeluisterd kan worden door de buren. Erg plezierig. Daarbij ligt het makkelijk bereikbaar voor zowel mensen uit Badhoevedorp als uit Amsterdam.

De verscheidenheid van deelnemers is groot. Zo treft men er handlezers, kaartleggers, intuitieve readingen n.a.v. schilderen, koffiedik kijken, gezichtlezen, automatische schrift readingen, healingen, etc. Een aantal namen die o..a. komen zijn: Linda Eweg, handlezeres, Anita van de Berg, helderziende, Frederique van der Chijs met o.a. guasha healing en Harmke Mailly met aurahealing.

Tevens kan men bij Suzanne eigengemaakte sieraden van zilver en edelstenen bekijken en eventueel aanschaffen. Christine komt met mineralen, wierook, klankschalen etc.

Wil je langskomen, kom dan niet zo laat want de sfeer nodigt al uit om lekker lang te blijven hangen. Zeker omdat men ook nog tijd kan inlassen om koffie op het terras te drinken of lekker te lunchen.

Voor verdere eventuele info kan je kijken op facebook MooySpiritCentrum.

De entree is 4 euro en voor kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren is kosteloos.

Openingstijden 11.00 t/m 17.30.

Adres: De Halve Maen

Sloterweg 1345

t.o. de molen bij Sloten