Paradijsvogels # 3: Wie is een held? 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Calvijn College Map

Dinsdagavond 7 november vindt de derde ontmoeting plaats in het Calvijn College, Pieter Calandlaan 3 van 20.00 tot 21.30 uur, waarop iedereen van harte welkom is.

In Amsterdam wonen ruim 180 nationaliteiten. Dit is een verrijking voor de stad. Een belangrijke taak van iedere Amsterdammer is onze open en vrije samenleving te beschermen tegen angst en verdeeldheid. We zoeken tijdens deze avond verbinding met elkaar en gaan met elkaar in gesprek over het begrip: held. Tevens is dit de derde avond van een reeks van vier avonden in Nieuw West.

Een tweetal gasten zorgt voor input om het gesprek met elkaar te voeren.

Dat zijn: Toni Boumans, auteur van het boek ‘Een schitterend vergeten leven De eeuw van Frieda Belinfante’. Wie was Frieda Belinfante en waarom is zij een held in de ogen van velen? Daarnaast is Souad Boumedien aanwezig. Zij is werkzaam bij de politie en was afgelopen zomer Pride Ambassadeur en een van de initiatiefnemers van de Marokkaanse boot. Ze vindt zichzelf geen held. Hoe kijken anderen daar tegenaan? Met elkaar gaan we in gesprek over de onderwerpen die door beide gasten worden aangedragen.

Wilt u deelnemen aan deze avond, dan bent u dinsdag 7 november van harte welkom in het Calvijn College, Pieter Calandlaan 3, vlakbij Station Lelylaan, van 20.00 tot 21.30 uur, toegang gratis.

Onder de aanwezigen worden enkele exemplaren van het boek ‘Een schitterend vergeten leven De eeuw van Frieda Belinfante’ verloot.