Panna knock Out op het Osdorpplein

Lebo Vastgoed is het bedrijf achter het succesvolle zaalvoetbalteam AORC/Lebo Vastgoed en sinds kort licentiehouder van de Panna Knock Out organisatie. Samen met Winkeliersvereniging Osdorpplein en De Shoperade is het idee ontstaan van een serie van 6 Panna Knock Out toernooien op 6 achtereenvolgende zaterdagen tot en met 30 juni op het Osdorpplein.

Panna Knock Out op het Osdorpplein

Panna Knock Out is sinds 2004 actief met toernooien, freestyle shows en clinics. Wat begon als een idee met een bal en wat jongeren is uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met duizenden fans over de hele wereld. Het principe is simpel, namelijk opblaasbare veldjes van 6 x4 metermet 2 doelen, waarop je 1 tegen 1 of 2 tegen 2 speelt. In 3 minuten maak je zoveel mogelijk doelpunten. Maakt een van de spelers een panna (door de benen spelen van de tegenstander én in balbezit blijven) dan is het spel over en is het Knock Out! Panna Knock Out is vooral mooi voetbal en aandacht voor tolerantie en respect. Panna Knock Out verbindt, verbroedert en verbetert de relaties tussen mensen en doet dat vanaf nu ook in Amsterdam Nieuw West.

Panna Knock Out is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen spel wat niet meer weg te denken is in de urban straatscene. Wie nog beweert dat Panna Knock Out een hype was slaat volledig de plank mis. Met elk jaar ruim 150 toernooien wereldwijd, het jaarlijks terugkerende EK Panna en duizenden fans is Panna Knock Out definitief een blijver. Op Facebook is er een groeiende community van duizenden fans die Panna volgen.

 

YouTube heeft deze maand de 3.500.000 views gepasseerd en daarmee is dit het grootste straatvoetbalkanaal van YouTube.

 

Alle winkels van centrum Osdorp en de Shoperade zijn geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Enkele winkels hebben speciale acties in het kader van het Panna Knock Out toernooi. Zo worden er ook foto’s gemaakt, die gratis kunnen worden opgehaald in de Shoperade.
De Panna Knock Out toernooien op het Osdorpplein zijn mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West en de Rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.