Pancratius zoekt: Spelers voor de zaterdag 1

De RKSV Pancratius in Badhoevedorp wil graag dat de zaterdag 1 op een zodanig niveau speelt dat de aansluiting vanuit de jeugd de komende jaren beter gaat verlopen.  Op dit moment speelt de zaterdag 1 in de 4eklasse KNVB. De ambitie is om het team vrij snel naar de 2e klasse te laten groeien.

Daarom zal in het nieuwe seizoen de selectie van de zaterdag een nieuwe start gaan maken onder leiding van Danny Hijzelendoorn.

Danny is, naast hoofd jeugd opleidingen, ook op dit moment nog trainer van de zondag 2, Hij heeft de uitdaging aangenomen om de zaterdag 1 goed op het veld  te gaan zetten het komende seizoen. De bedoeling is een team te formeren dat zich inzet om de zaterdag 1 volgend jaar te laten promoveren. Daarvoor zijn gemotiveerde spelers nodig die naast 2 keer per week trainen, zich ook volledig willen inzetten voor de wedstrijd.

Naast verschillende spelers die bij het team willen blijven zullen er mogelijk ook een aantal jong senioren het team komen versterken. Daarnaast is Danny op zoek naar een aantal spelers die zich willen inzetten om er mede zorg voor te dragen dat onze zaterdagafdeling binnen een paar jaar op een zodanig niveau speelt dat onze jeugd, wat betreft het niveau goed kan doorstromen naar zowel de zaterdag als de zondagselectie.

Wie deze uitdaging met Danny wilt aangaan kan contact met hem opnemen via de mail: hoofdjeugdopleidingen@pancratius.com