Pancratius start met Banenpool

Onlangs is Pancratius gestart met een nieuw initiatief: de Pancratius Banenpool. Via deze pool de voetbalvereniging uit Badhoevedorp sporters en bedrijfsleven in de regio aan elkaar koppelen.

Pancratius wil spelers van onze club, maar ook spelers die naar onze club willen komen, ondersteunen bij hun zoektocht naar een stageplek of een vaste of parttime baan. Via het platform www.pancratius.com/banenpool kunnen zij snuffelen in het aanbod van stageplaatsen en vacatures van de partnerbedrijven van Pancratius. Indien gewenst kan Pancratius ook nog individueel bijstaan in deze zoektocht.

Voordeel voor de bedrijf en sporter

Het bedrijfsleven in de regio bieden wij de kans te putten uit de grote groep jonge, sportieve en ambitieuze mensen die veelal aan het begin staan van hun maatschappelijke carrière. Ook willen wij met dit initiatief een bijdrage leveren aan het oplossen van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, zéker ook een groeiend probleem in onze regio.

Vraag en aanbod

De Pancratius Banenpool is in januari 2020 voorzichtig van start gegaan met de eerste vacatures, maar inmiddels is dit in de eerste weken al explosief aan het groeien. Het regionale bedrijfsleven heeft het concept omarmd, en ziet de toegevoegde waarde van ambitieuze, sportieve toekomstige medewerkers van hun organisatie duidelijk in.

Partners

Het is dus hét moment voor huidige en toekomstige Partner-organisaties van Pancratius om aan te haken op dit initiatief.  Vanaf  vandaag kunnen wij uw vacature / stageplaats actief onder de aandacht van onze leden gaan brengen. Bedrijven als Ramada Hotel Amsterdam, BVCM, BSO Het Strand en TPS Payroll Recruitment hebben zich al aangesloten, terwijl gesprekken met andere kandidaat bedrijven al in vergevorderd stadium zijn.

Mocht een bedrijf een vacature / stageplaats beschikbaar hebben, dan is via de site een registratieformulier beschikbaar, dat kan worden verstuurd naar banenpool@pancratius.com. Na het ontvangen van het ingevulde registratieformulier zal de vacature zo spoedig mogelijk op het platform geplaatst worden.