Pancratius F1 kampioen

Pancratius F1 is ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse. Met goed verzorgd voetbal wat door de trainers Ralf Fenne en Lesley Rienks, spelers van de zondagselectie,  wordt bijgebracht heeft Pancratius F1 vanaf het begin van de competitie bovenaan gestaan.

Staand van Links naar rechts: Ruben, Trainer Ralf, Roshylo, Daan, Chakir, Julian en Trainer Lesly Zittend: Mick en Sabir Liggend: Hidde en Dion

Staand van Links naar rechts: Ruben, Trainer Ralf, Roshylo, Daan, Chakir, Julian en Trainer Lesly
Zittend: Mick en Sabir
Liggend: Hidde en Dion

Het op de tweede plaats geëindigde Hoofdorp waarvan Pancratius in de eerste wedstrijd verdiend van had gewonnen bleef ook al zijn wedstrijden winnen dus de F1 moest geconcentreerd blijven tot en met de laatste wedstrijd. Pancratius F1 liet onder grote publieke belangstelling er geen gras over groeien en nam met wind tegen al in de eerste 5 minuten afstand van HBC F1 uit Heemstede. Uiteindelijk kwam er een overwinning uit van 11-0 waarmee het kampioenschap binnen was   In elf wedstrijden is er 79 keer gescoord door de jongens. Het spel wordt elke week beter en de automatismen komen erin. De jongens hebben na afloop bij Pancratius het kampioenschap gevierd waarbij met de kinderchampagne flink gespoten werd. In de kleedkamer werden de trainers nog geprobeerd onder de douche te zetten maar dat lukte helaas niet. Toen zijn de spelers zelf maar met al hun voetbalkleding aan onder de douche gegaan.  Na de winterstop zal de F1 in een hogere poule gaan spelen. De thuiswedstrijden van de F1 zijn altijd om 10.15 op de velden van Pancratius.