Paasshow bij Auto Marré

Komende donderdag, vrijdag, zaterdag en tweede paasdag heeft de oudste Fiat dealer van Nederland weer een geweldige paasshow.

Tijdens deze paasshow kunt u profiteren van een groot aantal extra voordelen. Naast een aantal speciale aanbiedingen zoals de Fiat 500 cabrio van € 22.450 nu voor € 16.450 en de speciaal voor de paas ingekochte Fiat Panda Edizione Cool die nu van € 12.450 te koop is voor € 9.950,-, zijn er nog een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Onder andere tot € 2.000,- extra inruil boven de ANWB koerslijst, tot maar lietst € 2.000,- extra korting zonder inruil en 12 maanden Autoexpert garantie.

Ook voor occasions is het nu aantrekkelijk om tijdens de showdagen langs te komen. Er staat een uitgebreid assortiment die nu ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop staan.

Maar er is nog meer! Op zaterdag 19 april is Marré “Centro Historico”, oude dagen herleven, want op deze dag komt de Fiat 850 club Nederland bij Auto Marré langs. Zeker voor de liefhebber van oldtimers een lust voor het oog. Deze zullen nog meer aan hun trekken komen wanneer ze de klassieke toppers van Fiat o.a. de Fiat 124 spider, de Fiat 2300 coupé en de enige in Nederland aanwezige Fiat 514 in “levende lijve” kunnen aanschouwen.

Natuurlijk zijn ook alle nieuwe modellen van Fiat te bewonderen in het gehele vernieuwde pand van Auto Marré aan de Turbinestraat 15 in Amsterdam (Sloterdijk 1).

Voor meer informatie over deze paasshow kunt u ook altijd even bellen: 020 4880888 of een kijkje nemen op www.automarre.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.