Overdekte Kerstmarkt bij GroenRijk Zwanenburg op 19 december!

IMG-20131214-WA0002ZWANENBURG – Tuincentrum GroenRijk Zwanenburg, IJweg 177, houdt vrijdag 19 december van 18.30-22.00 uur weer een grote overdekte kerstmarkt. Ruim 35 deelnemers uit de regio zullen daar met een kraam aanwezig zijn in het tuincentrum om helemaal in de kerststemming te komen. De feestavond op het buiten terrein zal tot 23.00 uur duren.

Zeer divers assortiment winkeliers dit jaar.
De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Jan de Jong en Danielle Oedekerk van GroenRijk Zwanenburg. Het aanbod is heel uitgebreid en divers. Er is gezelligheid voor jong en oud en het feit dat het overdekt is maakt deze markt anders dan de anderen. In de winkel staan op een centrale plek de winkeliers met hun koopwaar bij elkaar. We hebben dit jaar echt van alles zo zijn er o.a. kledingwinkels, schoonheidsspecialisten, een boekhandel, een kraam met glitterjurken voor kinderen, een chocolade winkel, sieraden, zeewierproducten, Afghaanse hapjes, een groenteman, een hondenschool, de dierenarts, kramen waar ze leuke kerstcadeautjes verkopen en nog veel meer!

Dit jaar feestavond met live muziek op buitenplein
Het buiten terrein (waar nu nog kerstbomen te koop zijn) zal worden omgetoverd tot een gezellig kerstplein waar iedereen onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van live muziek door de bekende zangers Armand Fuchs, Valentijn Buijtenhek en Toon Labes. Natuurlijk ontbreken de vers gebakken oliebollen, Gluhwein, vuur, kerstmuziek en een lekker broodje niet. Deze feestavond wordt mogelijk gemaakt door “De Brug”, de samenwerkende winkeliers die ook in de zomer de munten actie voor verenigingen mogelijk hebben gemaakt.

Grote loterij met prachtige prijzen!!
Op de kerstmarkt zal ook dit jaar weer een loterij zijn. De prijzentafel is gevuld met ruim 200!! prijzen die we allemaal weg gaan geven tijdens de kerstmarkt. Vanaf nu zijn er al loten te koop aan de kassa bij GroenRijk Zwanenburg. Heeft u in een gekochte envelop een lootje dan kunt u op 19 december u uw prijs ophalen.

Op de fiets of te voet
In verband met de verwachte drukte en hoeveelheid parkeerruimte wordt bezoekers vriendelijk gevraagd zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rond de kerstmarkt kan men GroenRijk Zwanenburg ook volgen via facebook of kijken op onze website www.groenrijkzwanenburg.nl. Het tuincentrum zal 19 december om 18.0 uur sluiten voor publiek maar is tijdens de kerstmarkt gewoon open om de laatste dingen voor de kerst in huis te halen! Tot 19 december allemaal.