Outlet – vanaf 14 oktober – bij De Zaag

Wat vliegt de tijd’

In dit jaar staat Wim Verlinden bij ‘De Zaag’ alweer ruim 37 jaar aan het roer. Dit alombekende Keuken- en Doe-het-zelf-centrum aan de IJtochtkade is inmiddels niet alleen in Zwanenburg en Halfweg, maar ook in de wijde omgeving een begrip!

Deze sympathieke ondernemer gaat immer met zijn tijd mee, is altijd zeer alert; nieuwe producten op de markt houdt hij nauwlettend in het oog! Daardoor vonden in de afgelopen decennia regelmatig verbouwingen/vernieuwingen (o.a. de showroom) plaats.

Letty Schut.

De Zaag groeide en bloeide dan ook mede gezien de omstandigheid dat bij Wim en zijn team medewerkers het goede advies, de persoonlijke begeleiding en de service hoog in het vaandel staan. (hét grote verschil – veelal- met grote bouwmarkten en keukencentra).

Het totale pakket van hier te verkrijgen artikelen voor de doe-het-zelver, naast (de inbouwapparatuur voor) de keukens is bijzonder groot. Het is dan ook niet voor niets dat De Zaag in de loop der jaren zoveel naam en faam heeft verworven!!

Nieuwe verbouwing

‘Up to date’ dat is het motto van De Zaag altijd gebleven! Zo dus nu weer een vernieuwing van de keukenshowroom en zo optimistisch 2012 in te gaan.

Voordeel voor al degenen die nu ‘uit zijn’ op een nieuwe keuken: alle nog overgebleven showroomopstellingen gaan voor bijzonder aantrekkelijke prijzen weg. De apparatuur en werkblad(-en) zijn voor de rekening van de koper, waarbij dan de keukenkastelementen er gratis bij worden geleverd.

Een en ander scheelt – uiteraard afhankelijk van de opstelling van de keuken – al vele duizenden euro’s. De nieuwste uitvoeringen keukens en apparatuur zijn in aantocht, zo ook de nieuwe vloer, zodat de oude showroom spoedig moet worden leeggeruimd.

Dus geldt voor geïnteresseerden: haast u spoedig naar De Zaag om deze unieke voordeelkans te grijpen.

Outlet

Voorraden moeten plaats maken voor nieuwe aankopen. Daartoe heeft Wim Verlinden tot een Outlet besloten, die op vrijdag 14 oktober van start gaat, wel echter op een ander adres t.w. Kruiswaal 6 (te Zwanenburg). Vele roerende goederen worden daar zeer voordelig aangeboden.

Keukenapparatuur (geheel nieuw!) van gerenommeerde merken is hierbij goed vertegenwoordigd, van kookplaten, koelkasten etc. tot zelfs koffiezetapparaten voor inbouw! Voorts restanten aanrecht/werkbladen – kunststof, composiet, graniet – kranen, elektrische gereedschappen, ijzerwaren etc., kortom: teveel om op te noemen. (zie ook de advertentie elders in dit blad).

Een bezoekje aan deze Outlet is hoogstwaarschijnlijk voor velen echt de moeite waard, om in deze financieel moeilijke tijden toch een kwalitatief goede koop, voor een zacht prijsje, binnen te halen.

Bij deze Outlet bent u vanaf 14 oktober elke vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en zaterdags van 10.00 – 16.00 uur, van harte welkom! Overigens goed om te weten: bezorging van de aankoop/aankopen is mogelijk en wellicht ten overvloede: voor de installatiewerkzaamheden bent u bij dit hout- keuken- en doe-het-zelfcentrum eveneens op het juiste adres!

De Zaag, IJtochtkade 16, Zwanenburg tel. 020-4975467 www.dezaag.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.