Oudejaarsavond in Westside

Slotermeer – Heeft u zin in een gezellig ouderwetse Hollandse Oudejaarsavond mét Surinaamse twist? Kom dan naar Westside Slotermeer aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125 en luidt samen met buurtgenoten het nieuwe jaar in.

Marcelina en Richard van Westside Slotermeer luiden graag het nieuwe jaar in met buurtgenoten.

Marcelina en Richard van Westside Slotermeer luiden graag het nieuwe jaar in met buurtgenoten.

Op zaterdag 31 december vanaf 20.00 zijn er in het café gedeelte leuke spelletjes en in het andere deel lekkere muziek om op te dansen. Onder meer dj’s Lloyd, The Vinz en Socrates bedienen de draaitafel. Smul van huisgemaakte oliebollen en appelflappen, maar ook Surinaamse eitjes en pasteitjes en nog meer lekkers. Rond 22.00 uur geven de mannen van drumband No Spang een trommelworkshop en optreden. Om 0.00 uur krijgt iedereen natuurlijk een glas bubbels. Daarna dansen we het nieuwe jaar in tot 2.00 uur.

Kaartverkoop
Het aantal plekken is beperkt zodat mensen elkaar écht kunnen leren kennen. Schroom dus niet om alleen te komen. Kaartjes kosten 10 euro, dat is inclusief alle zelfgemaakte hapjes, de trommelworkshop, spelletjes en bubbels om 12 uur. Andere drankjes zijn te koop voor de gebruikelijke (sympathieke) Westside tarieven. De kaartjes zijn deze week dagelijks te koop aan de bar in Westside. Wees er snel bij, want op = op.

Over Westside Slotermeer
Westside Slotermeer is een uniek samenwerkingsverband tussen bewoners en bewonersorganisaties met als doel talent te stimuleren op het gebied van kunst, cultuur, leren en ondernemen. De leden van de coöperatie organiseren verschillende activiteiten voor en door de buurt. De vereniging is gevestigd in Westside café. Een toegankelijk café dat ondersteunend is aan de coöperatie en wordt gerund door vrijwilligers.

Voor in de agenda
Op zaterdag 14 januari bestaat bewonerscoöperatie Westside officieel één jaar. Dat willen we natuurlijk vieren met de hele buurt. Die avond vanaf 20.00 uur is het feest in Westside. Meer informatie volgt snel.