Osdorpplein is week lang een gezellig Kerstplein

Vanaf zaterdag 17 december tot met zaterdag 24 december aanstaande vindt het winkelend publiek op het Osdorpplein een Kerstplein met hapjes en drankjes, een verwarmd terras en kan men genieten van een divers programma met onder andere muziek. Op zaterdag 17 december treedt Maria’s Hot Rod op en zij zorgen voor rock ’n roll in een kerstjasje.
cnwOp de eerste zondag, 18 december, organiseert Nieuw-Westenwind het programma met een levende kerststal, een optreden door theatergroep Switch en zorgt een muziekgroep voor de extra kerstsfeer door het zingen van bekende kerstliedjes. ‘Maar we willen ook dat de mensen een moment nemen om te overdenken en met elkaar praten, saamhorigheid en familie staan deze dagen centraal en daarom steken we die dag op het plein kaarsjes aan’, aldus Martin de Jong van Nieuw-Westenwind.
Ook de Natureluur en de Wachter bieden een mooi programma met onder meer een kerstontbijt en kerstsoep en een vuurspuwshow op de donderdag. En voor de kinderen zijn er leuke workshops.
Zie het hele programma op http://centrumnieuwwest.nl/event/kerstplein/