Opening vernieuwde Haverhals Schoen en Sportmode in Zwanenburg

Schoen en Sportmode Haverhals aan de Kerkhoflaan 62 heeft zijn deuren na een ingrijpende verbouwing weer geopend. De zaak heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Geen systeemplafonds meer, geen etalages. De zaak heeft een industriële styling gekregen. Gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. De stellingen zijn gemaakt van hout, gemoffeld staal, glas en leer. Er hangen ook oude industriële lampen en er is gebruik gemaakt van koperen leidingen en een koperen omlijsting. Er is geen sprake meer van een gescheiden schoenen- en kleding afdeling.

foto Peter Vreeswijk

De oude schoenpoetsstoel van de opa van Jenke Haverhals neemt een prominente plaats in, evenals de oude schoenmaakmachines.

Trots toont Jenke zijn, zoals hij dat noemt, zijn “Wall of Fame”: hier hangen foto’s die een goed beeld geven van de geschiedenis van dit familiebedrijf. Ook het koopcontract van zijn opa heeft een speciaal plekje gekregen. Mooie nieuwe merken zijn aan het assortiment toegevoegd, zoals Nikkie, Superdry en het bekende sneakermerk Arkk.

Niets dan lof voor de manier waarop de zaak een geheel nieuwe facelift heeft ondergaan.

Jenke Haverhals en zijn personeel kunnen trots zijn op het resultaat!!!