Opening sportvelden Sporting Badhoevedorp

Na 10 jaar onderhandelen met de gemeenteraad en met een fusie tussen KVB en PUB welk op 21 oktober 2016 zijn beslag kreeg heeft Sporting Badhoevedorp afgelopen zaterdag eindelijk haar nieuwe accommodatie in het Park Quatre Bras feestelijk kunnen openen. Er liggen nog wel wat klussen te wachten in het nieuwe clubgebouw maar dat weerhoudt Sporting Badhoevedorp er niet van om de champagne en lekkernijen aan leden en genodigden te presenteren.

foto Peter Vreeswijk

Speciale aandacht ging uit naar de twee gemeentelijke projectmanagers Niels Lamme en André Stoffers die de club veilig door het gehele traject hebben geleid. Na het doorknippen van het lint door de ex voorzitters van KVB en PUB mochten het jongste en het oudste clublid, zijnde de vijfjarige Kai en de achtentachtigjarige Aafje, de eerste ferme ballen op respectievelijke korfbal- en jeu de boules velden mikken. Meteen daarna begon de competitiewedstrijd van het vlaggenschip korfbal van Sporting Badhoevedorp.
Met een klinkende overwinning van 21-17 op het sterke SKV uit Sleeuwijk, kwam de stemming er nog beter in en het hoeft het geen betoog dat de nieuwe kantine bijkans uit zijn voegen barstte.
Uw verslaggever moest helaas wegens verplichtingen elders voortijdig het feest verlaten maar naar verluidt is dit nog tot in de kleine uurtjes doorgegaan.