Opening kunstexpositie: modern impressionisme 🗓 🗺

Meest recent
ACIBADEM International Medical Center Map

Bij ACIBADEM International Medical Center, op loopafstand van station Sloterdijk is sinds april iedere drie maanden een nieuwe kunstexpositie te bezichtigen. Aanstormend talent en hobbyschilders wordt op deze manier een (gratis) podium aangeboden.

Op vrijdag 21 september bent u vanaf 18:00 tot 19:30 uur van harte welkom om tijdens de feestelijke opening van de nieuwe kunstexpositie prachtige werken te bekijken. Ditmaal geïnspireerd op Vincent van Gogh. Meld u van te voren even aan.

Het combineren van kunst en het medisch centrum is een weloverwogen filosofie. Zorg verlenen ziet het centrum namelijk als een wetenschap: nauwkeurig onderzoeken met een oog voor detail; altijd gericht op het beste eindresultaat. De kernboodschap: ‘Ieder mens is een meesterwerk en zorg verlenen een kunst’. Daarnaast is wetenschappelijk aangetoond dat kunstprojecten en culturele activiteiten het genezingsproces bevorderen en mensen verbindt.

Binnen is uitvoerig nagedacht over het interieur, decor en hoe kleurgebruik, licht, design en kunst bijdragen aan het herstel en algemeen welbehagen van de patiënt. Referenties naar de werken van Vincent van Gogh en het Hollandse landschap in het interieur wissel af met eigentijdse kunstwerken van de Outsider Art Galerie voor therapeutische doeleinden, die het medisch centrum kleur en leven geven. U kunt dit tijdens bovenstaande avond met eigen ogen komen bekijken.

Aanmelden: events@acibademimc.com of 020-2388188 onder vermelding van ‘aanmelding expositie’.

 

Meer informatie: Stephanie de Zeeuw, Marketing, Communicatie en PR, ACIBADEM International Medical Center. Arlandaweg 100, 1043 HP Amsterdam