Opening Hornbach Amsterdam

Amsterdam, 2 augustus 2016 – Om de opening van Hornbach Amsterdam in het voorjaar van 2017 soepel en geheel volgens plan te laten verlopen, zal er tijdens de bouwvak aan deze vestiging hard worden doorgewerkt. Geen overbodige luxe gezien het bijzondere ontwerp van het gebouw: deze 12e projectbouwmarkt van Hornbach krijgt namelijk als eerste vestiging, twee verdiepingen en onderscheidt zich verder doordat ze over een doorgaande weg heen wordt gebouwd.

Inclusief tuincentrum & drive-in
Deze vestiging krijgt vorm aan de Berchvliet in Amsterdam Sloterdijk, ligt langs de A5. Dus wanneer je er volop bedrijvigheid bespeurt tijdens de bouwvak weet je waarom. De nieuwe locatie van deze projectbouwmarkt krijgt naast bouwmarkt en tuincentrum een dierenafdeling en drive-in, gesitueerd op een terrein van bijna 30.000 vierkante meter. De winkel beslaat bijna 20.000 vierkante meter. Beslist hoofdstadwaardig!

Over HORNBACH
Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 139 jaar en meer dan 17.000 medewerkers. In Nederland bestaat Hornbach nu negentien jaar en telt het inmiddels elf vestigingen. Hornbach won in 2015 voor de tiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie `Beste Bouwmarkt van Nederland’. Tevens is Hornbach bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle Hornbach-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).