Opening Body & Mindstudio in ClubWest

Je kon er al een tijdje terecht voor cursussen, maar binnenkort opent de Body & Mindstudio in ClubWest in Amsterdam-Osdorp officieel. Bij de Body & Mindstudio volg je cursussen in verschillende yogavormen, een introductiecursus yoga en een cursus mindfulness.

De studio is onderdeel van ClubWest, één van de vijf fitnesscentra van het USC, het sportcentrum van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam. Maar iedereen kan er terecht om fit te worden of te blijven; studenten, medewerkers, zelfs alumni van beide instellingen kunnen er met korting sporten.

Kom kennismaken!

Van 6 t/m 12 februari kun je kennismaken met Body & Mind ClubWest en de verschillende vormen van yoga tijdens de 8 gratis en vrijblijvende inlooplessen. Check het rooster via de onderstaande link. Meedoen? Meld je bij de ClubWestbalie en de medewerker wijst je de weg. Op vrijdag 10 februari vindt de officiële opening plaats. Je bent van harte welkom!

Inschrijfactie

Voor iedereen die enthousiast is over yoga, al dan niet na het volgen van de inlooples, is er een aantrekkelijke actie. Twee voor de prijs van één: bij aankoop van een yogacursus aan de balie van ClubWest ontvang je een tweede cursus van die vorm gratis. Lees de actievoorwaarden op www.usc.uva.nl/event/opening

De Opening

Body & Mind ClubWest opent op vrijdag 10 februari 2017 officieel haar deuren!
16.00 uur: Inloop genodigden, we serveren gezonde hapjes en drankjes
16.30 uur: Openingsspeeches o.a. door Orhan Kayar, raadslid Amsterdam-West, zorg & sport
16.45 uur: Openingsact met aansluitend een borrel

Iedereen is welkom om met ons het glas te heffen!

 

Adres: ClubWest, Dr. Meurerlaan 10, Amsterdam-Osdorp
Alle informatie: www.usc.uva.nl/event/opening

 

Contact: Natasja Bikkel

Sportmanager USC

Tel. 020 525 89 42
N.Bikkel@usc.uva.nl