Open dagen bij tennisvereniging Osdorp

Gratis tennis proberen?

Heb je altijd al  tennis willen proberen dan is nu je kans! Tennisvereniging Osdorp (TV Osdorp) opent drie dagen haar deuren voor publiek.

Kinderen, families en volwassenen zijn welkom. Je krijgt alle informatie over tennislessen, competitie, lidmaatschap en activiteiten. Jong en oud kunnen gratis deelnemen aan een inlooples (neem wel sportschoenen mee, leenrackets zijn aanwezig!)

De open dagen zijn op zondag 26 maart van 10.00 – 13.00 (gratis inlooples), zaterdag 1 april van 11.00-14.00 (gratis inlooples) en zondag 2 april van 14.00 – 16.00 (geen inlooples)

Op zaterdag 1 april en zondag 2 april vindt ook het TV Osdorp Openingstoernooi plaats. Op deze dagen kun je dus goed de sfeer proeven en clubleden ontmoeten. Kom kijken naar de wedstrijden en drink gezellig een drankje mee in de vernieuwde kantine.

Schrijf je je op de open dagen in als lid, dan ontvang €15,- korting op het lidmaatschap. Er is géén wachtlijst.

Twijfel je nog over tennis? Dan is het kennismakingsaanbod misschien iets voor jou: voor € 50 kunnen kinderen 8 tennislessen volgen, volwassenen betalen € 50 voor 5 lessen. De lessen vinden plaats bij TV Osdorp via tennisschool Tennis op Maat. Pas na afloop besluit je of je lid wordt. De €50,- van de kennismakingslessen wordt dan in mindering gebracht op je contributie.Dit speciale aanbod is voor beginners en niet-leden.

TV Osdorp is een laagdrempelige tennisvereniging voor alle niveaus en iedere leeftijd. De vereniging beschikt over tien tennisbanen. Tennisvereniging Osdorp ligt in het sportpark Ookmeer aan de Han Hollanderlaan 1. Parkeren is gratis. Meer weten? Kijk op www.tvosdorp.nl of volg TV Osdorp op Facebook