Open dag Zorgboerderij De Badhoeve 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord
Zorgboerderij De Badhoeve Map

Zaterdag 13 mei  11.00u – 16.00u

Stichting Zorgboerderij De Badhoeve beheert de zorgboerderij aan het Vierbuizenmeertje (Badhoevedorp) en heeft als doelstelling het uitvoeren van natuureducatie voor jonge kinderen, behoud van natuurschoon, het versterken van de samenhang van de buurt en natuurlijk de mogelijkheid verschaffen tot het exploiteren van een zorgboerderij.

De stichting is volledig afhankelijk van vrijwilligers. Zorgboeren Monique en Stefan ontvangen zes dagen per week mensen met een begeleidingsbehoefte. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om ouderen met een lichte vorm van dementie, mensen met een verstandelijke beperking of jongeren met gedragsproblemen.

Open dag

Op zaterdag 13 mei opent De Badhoeve haar deuren voor het publiek! Tussen 11.00 uur en 16.00 uur nodigen wij iedereen uit om een kijkje te komen nemen op onze mooie boerderij.

Gedurende de dag zijn de vrijwilligers en zorgboeren aanwezig om uitleg te geven over de boerderij. Hiernaast wordt er een biologische boerenmarkt georganiseerd, gaan de dieren voor het eerst weer de wei in en zijn er diverse andere activiteiten:

– Biologische boerenmarkt;

– Schaapscheerder;

– Prijsvraag en kleurwedstrijd;

– Koffie, thee, limonade en appeltaart;

– Springkussen;

– Dieren aaien;

– Rondleiding op de boerderij;

– En nog veel meer!…

Hopelijk tot dan!

Voor meer informatie, neem contact op met Laurens Koelewijn, via lakoelewijn@gmail.com of 06-30 49 93 51