Open dag op Golfclub Ookmeer succesvol

Vanaf 09.30 uur stond de koffie klaar voor de deelnemers en om 1000 en 1300 was er gratis les van de PGA-Professional Vasco Tilon waarna de deelnemers onder begeleiding van clubleden een paar holes konden spelen op de shortgolfbaan. Ook het eerste team van Ookmeer uitkomend in de hoofdklasse en kampioen van Nederland in 2015 was aanwezig.

Er waren veel aanmeldingen binnen gekomen en onder het genot van een heerlijk zonnetje werden er veel ballen weggeslagen.

De swing werd aangeleerd door de pro en met clubleden werd het putten geoefend alvorens het geleerde in praktijk gebracht werd op de shortgolfbaan.

In totaal hebben 36 deelnemers een begin gemaakt met golf. Daarvan hebben al 23 enthousiastelingen zich aangemeld voor de kennismakingscursus die vrijdag 26 en zondag 28 april begint. 8 lessen voor  € 69,- inclusief materiaal waarbij u ook de baan gaat spelen in de laatste les! Er zijn nog plaatsen vrij.

Er waren ook aanbiedingen van de golfclub. Deze is sinds 2001 gevestigd op sportpark Ookmeer, Abe Lenstralaan 8 1067 MV Amsterdam. Als u nu lid wordt krijgt u 4 maanden reductie. Er is ook een apart lidmaatschap voor de shortgolfbaan.

Voor meer info over de club en de lessen kunt u kijken op www.vtgolf.nl en www.golfclubookmeer.nl .

Start kennismakingscursus vrijdag 26 april en zondag 28 april as. 8 lessen voor slechts € 69,- inclusief gebruik van materiaal