Open Dag Golfclub Houtrak

Op zondag 24 april organiseert Golfclub Houtrak een Open Dag. Van 12:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met de golfsport en met Golfclub Houtrak aan de Machineweg te Halfweg. Het is mogelijk om gratis golflessen te volgen, voor kinderen wordt een fun-factory georganiseerd, waarbij ze spelenderwijs het golfspel leren, en ervaren golfers kunnen gratis een paar holes lopen op deze prachtige golfbaan tussen Amsterdam en Haarlem.

Sporten in de natuur
In Nederland zijn ruim 380.000 geregistreerde golfers. Hiermee is golf de vierde sport in Nederland. En toch denken veel mensen nog dat deze sport ‘te duur’ en ‘te elitair’ is, en slechts weggelegd voor een kleine groep mensen.
Om te bewijzen dat dit niet zo is, zet Golfclub Houtrak haar deuren wagenwijd open voor iedereen die eens kennis wil maken met deze sport. Want golfen betekent sportief bezig zijn in de buitenlucht en in de natuur.

Jubileumjaar
Omdat Golfclub Houtrak haar 20-jarig jubileum viert, wordt deze Open Dag extra feestelijk: kinderen mogen (onder begeleiding) in een buggy rijden, mikken op de man in het klittenbandpak en volwassenen spelen een wedstrijdje tegen de golfprofessional (beat the pro). Natuurlijk is voldoende materiaal (clubs en ballen) aanwezig. En mocht het bezoekers goed bevallen op Houtrak, dan is het mogelijk om meteen in te schrijven voor lessen of gebruik te maken van de jubileumaanbieding voor lidmaatschap: sterk gereduceerd inschrijfgeld én gratis golfen tot 1 juni.
Meer informatie over deze Open Dag is te lezen op www.houtrak.nl