Open Dag Golfclub Houtrak 🗓 🗺

Sport
Houtrak Map

Op zondag 9 april organiseert Golfclub Houtrak een Open Dag. Iedereen is welkom: jong en oud, beginnende en ervaren golfers. Tussen 12:00 en 16:00 uur start ieder uur een clinic op de driving range en zijn er lessen met de Trackman.

Voor kinderen is er een fun-factory, waarbij ze spelenderwijs kennis maken met het golfspel, in een buggy kunnen rijden of mogen mikken op iemand in een klittenbandpak.  Ervaren golfers kunnen gratis een paar holes lopen op deze prachtige golfbaan tussen Amsterdam en Haarlem. Bent u een beginnende golfer? Dan kunt u tijdens de Open Dag de eerste stap van het 9-stappen-plan volgen. Daarna kunt u naar keuze individuele of groepslessen gaan volgen op Houtrak.

Sporten in de natuur

Tijdens de Open Golfdag zetten ruim 150 golfclubs en -banen hun deuren weer open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen. Elk jaar trekt de Open Golfdag zo’n 11.000 nieuwsgierige mensen aan. Mensen die willen ervaren hoe leuk het is om tegen een balletje te slaan in een prachtige omgeving, waarbij de spelsituatie altijd anders is.

In Nederland zijn ruim 380.000 geregistreerde golfers. Hiermee is golf de vierde sport in Nederland. En toch denken veel mensen nog dat deze sport ‘te duur’ en ‘te elitair’ is, en slechts weggelegd voor kleine groep mensen.

Om te bewijzen dat dit niet zo is, zet Golfclub Houtrak haar deuren wagenwijd open voor iedereen die eens kennis wil maken met deze sport. Want golfen betekent sportief bezig zijn in de buitenlucht en in de natuur

Open Golfdag aanbieding

Als u zich op de Open Dag aanmeldt om lid te worden, speelt u tot 1 juni gratis op Houtrak!

U kunt zich aanmelden voor deze Open Golfdag op www.Houtrak.nl om verzekerd te zijn van een plekje bij de lessen, maar u kunt ook ‘zomaar’ langskomen.