Open dag diëtistenpraktijk 🗓 🗺

Bedrijven Meest recent Zorgspecial
Diëtistenpraktijk Voeding + Advies van Gaby Herweijer Map

Diëtistenpraktijk Voeding + Advies van Gaby Herweijer houdt op zaterdag 12 oktober open dag. Cliënten, zorgprofessionals, buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn uitgenodigd uit om een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met het team bij deze nieuw geopende hoofdlocatie. De open dag is vrij toegankelijk van 13.00 en 17.00 uur.

Na een uitgebreide verbouwing van 4 maanden is het dan eindelijk zo ver. Het oude bedrijfspand is geheel gerenoveerd en geschikt gemaakt voor het houden van een diëtistenpraktijk met 3 spreekkamers. De praktijk is gevestigd aan de Justus  Halbertsmastraat 2, tussen metrostations Postjesweg en C. Lelylaan, en is geopend van maandag t/m zaterdag.

Tijdens de open dag kun je uiteraard kennis maken met de diëtisten en de praktijkruimte bekijken. Er is ruimte voor vragen en het is een mooie gelegenheid voor buurtbewoners om de zorgpraktijk eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Bovendien is er een leuk cadeau voor wie zich direct aanmeldt voor een intake gesprek. En zolang de voorraad strekt, krijgt iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Verder zal het aan een gezond hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken.

Voeding + Advies biedt inmiddels al 7 jaar professioneel voedingsadvies. De praktijk onderscheidt zich doordat elke diëtist haar eigen specialisaties heeft.  “De vernieuwde locatie is echt een aanwinst voor de buurt. Wij bieden individuele begeleiding bij diverse klachten zoals diabetes, coeliakie, prikkelbare darm syndroom, voedselallergieën en oncologie. Maar ook bij sport, zwangerschap en een kinderwens.” Aldus eigenaar Gaby Herweijer.