Open dag De Serre groot succes!

Open-dag-De-Serre-groot-succes!

Open-dag-De-Serre-groot-succes!

Zaterdag 11 mei is er voor het eerst een open dag gehouden in buurtonderneming De Serre. En dat was een groot succes!

Uit de buurt stroomden de hele middag bewoners en belangstellenden binnen voor bijvoorbeeld een interessante workshop “image by colours”, een opzwepende Zumbales, of om eens te kijken hoe mooi de zalen daadwerkelijk zijn. De reacties waren allen positief. Een betrokken buurtbewoner wilde weten of zij de zaal kon huren voor de vergadering van de VVE. “Alles is hier mogelijk; of je nou eenmalig of vast een ruimte wilt huren” vertelde een van de enthousiaste initiatiefnemers.

Vanuit de rest van de Pieter Calandlaan komen ook alleen maar lovende woorden. De groep die er nu zit, is echt betrokken. Zij willen hier samen een succes van maken. Deze mening zie je terugkomen door het grote aantal poster in de straat. De groep initiafnemers is op haar beurt weer ontzettend blij met de ondernemers van de Pieter Calandlaan. Er werd meteen van alles gedaan voor de catering, ze kregen een mooi boeket bloemen en er werd een korting voor een nieuwe fiets gegeven. Lokale samenwerking is de toekomst, dat laat de Pieter Calandlaan en in het bijzonder De Serre zeker zien!

Voor meer informatie: www.deserre-amsterdam.nl of neem contact op via de email info@deserre-amsterdam.nl

  1 comment for “Open dag De Serre groot succes!

  1. 14/05/2013 at 18:07

    Dit initiatief verdiend brede steun van bewoners, ondernemers en politiek om De Serre en succesvolle doorstart te laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.