Open dag BSO vestigingen MaiKids

Voor actieve en creatieve kinderen die op zoek zijn naar een uitdagende BSO!

Op woensdag 4 april a.s. organiseren wij op onze BSO vestigingen een spectaculaire open dag. Onze vestigingen aan de Laan van Vlaanderen 143 & 233, Berlaarstraat 65-67 en Heverleestraat 25 zullen vanaf 14.00 tot 17.00 uur geopend zijn voor iedereen die interesse heeft voor een kindplaats op de naschoolse opvang.

 

De BSO van MaiKids heeft een ‘betrouwbare’, ‘betaalbare’ en ‘uitdagende’ plek voor uw kind(eren). Met een leuke, gevarieerde en goede vrijetijdsbesteding vangen wij de kinderen op na hun schooltijd. Dat willen wij op onze open dag graag aan ouders en kinderen laten zien.

 

Kinderopvang MaiKids is de plaats waar kinderen op verhaal kunnen komen en zelf kiezen hoe ze de rest van de middag door willen brengen. Sommige trekken zich terug met een boek, anderen zitten vol verhalen of leven zich uit buiten of in de knutselhoek. En als ze het leuk vinden begeleiden wij de kinderen bij hun sportactiviteit, wij bieden kinderen de mogelijkheid om te gaan bewegen bij: DANSACADEMIE Lucia Marthas en Zwemschool de Oceaan.

 

Wilt u weten hoe het er op de BSO aan toe gaat? Kom dan naar onze open dag op woensdag 4 april van 14.00-17.00 uur. Uiteraard zijn de kinderen ook welkom, zij kunnen gezellig deelnemen aan o.a. eieren schilderen, stopdans, henna Tattoos maken, koekhappen, schminken, Xbox Wii toernooi, beschuit versieren, sieraden maken of een vlinder schilderij schilderen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u van alles vertellen wat u wilt weten. Overigens is het goed om te weten dat wij op onze open dag een speciale actie hebben als u uw kind(eren) bij ons inschrijft. Tijdens de open dag kunt u vragen naar de voorwaarden.

 

Voor meer informatie over de open dag of onze opvang kunt u bellen met ons hoofdkantoor op telefoonnummer 020 4080032 of kijk op onze website www.maikids.nl

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze open dag, tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.