Opel VIP Experience bij Van Kouwen!

Op donderdag 15 oktober start in de Opel Flagship Store van Van Kouwen in Amsterdam de Opel VIP Experience. Een uniek evenement waarbij u de eerste keuze heeft uit de vele voorraadmodellen met hoge kortingen. Als VIP-gast profiteert u van nog eens extra voordeel in de vorm van een accessoire cheque van € 250 en er staan natuurlijk een hapje en een drankje voor u klaar.

Opel VIP experience

Opel VIP experience

De korting op de voorraadmodellen loopt bij een nieuwe Opel Corsa op tot € 3.500,- en op de Opel Astra zelfs tot € 4.200,-. De ruime voorraad met korting is online al te bekijken op www.vankouwen.nl.

Tijdens de Opel VIP Experience kunt u ook uitgebreid kennis maken met Opel OnStar. Op 17 en 18 oktober zal een OnStar specialist de hele dag de nieuwste Opel innovatie demonstreren. Met Opel OnStar heeft u o.a. 24/7 uw persoonlijke assistent onderweg, Automatic Crash Response én een 4G Wi-Fi Hotspot voor 7 gebruikers aan boord.

De Opel Flagship Store van Van Kouwen vindt u aan de Snijdersbergweg, naast de Praxis in Amsterdam Zuidoost. Er is koopavond op zowel donderdag als vrijdag en ook zondag 18 oktober is Van Kouwen open van 11.00 tot 16.00 uur!