Ook op zondag shop-plezier in Winkelgebied Centrum Nieuw West!

Vanaf november kun je ook iedere zondag komen genieten van alles wat winkelgebied Centrum Nieuw West te bieden heeft. Kom shoppen of lekker eten in één van de velen zaken in het gebied. Van 12:00 tot 17:00 staan de deuren van (bijna) alle winkels wagenwijd voor je open, of het nu voor een snelle boodschap is of voor een uitgebreide winkelsessie. Sterker nog, sommige winkels zijn al eerder geopend!

Met de zondag openstelling bereidt Centrum Nieuw West zich voor op de toekomst. De consument wil altijd ergens terecht kunnen om inkopen te doen. Nu zij voortaan ook op zondag welkom is, is de stap om lokaal en dicht bij huis te gaan winkelen een stuk kleiner geworden. Daarnaast kun je op zondag gratis parkeren in het gebied.

Om te vieren dat we voortaan ook op zondag winkelliefhebbers gaan verwelkomen, maken we er het eerste weekend een feestje van! Met o.a. een drum & brassband, straattheater en leuke winkelacties heten we alle zondagse shoppers van harte welkom in het gebied. Ben jij er bij?