Ontmoeten en inspiratie om bewust te leven

Amsterdam Slotervaart – Aan de Louis Bouwmeesterstraat 214 in Slotervaart start op zondag 13 maart de ontmoetings- en verdiepingsgroep Ontmoet! voor iedereen die inspiratie zoekt. Welke achtergrond of religie je ook hebt, als je bewust wilt leven en van elkaar wilt leren ben je van harte uitgenodigd.

Initiatiefnemers van ‘Ontmoet!’ Ronald de Waal en Ella Scheeper: ‘We willen elkaar regelmatig ontmoeten in een open en respectvolle sfeer, waarbij iedereen zichzelf mag zijn en geloven wat hij of zij wil. De deelnemers kiezen het onderwerp. We willen vooral praktisch en positief naar onszelf en onze toekomst kijken. We streven naar diversiteit, iedereen is dus van harte uitgenodigd.’

De eerste bijeenkomst start op zondag 13 maart om 11.15. Aanmelden vooraf wordt op prijs gesteld. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: Wie ben ik? Wat wil ik graag? Wat laat ik van mezelf zien?

Het Apostolisch Genootschap faciliteert deze bijeenkomsten omdat het mensen wil inspireren bij het zoeken naar eigen antwoorden op levensvragen.

Voor meer informatie en contact: ontmoeten.weebly.com of 020-6137793