Ontmoet Sinterklaas in winkelcentrum Plein ’40-’45 en wie weet komt je grote droom uit! 🗓 🗺

Meest recent
Plein '40-'45 Map

Op zaterdag 30 november zal winkelcentrum Plein ’40-’45 in het teken staan van Sinterklaas. Tussen 12.30 en 16.30 uur zullen twee cadeaumeisjes pepernoten uitdelen in winkelcentrum Plein ’40-’45 met daarop een leuke boodschap!

Er zal ook een groot knutselterras aanwezig zijn waar de kinderen van gerecyclede materialen Amerigo, het paard van Sinterklaas kunnen maken. Daarnaast raden wij u aan om op zaterdag 30 november uw oren open te houden en de muziek te volgen in het winkelcentrum, want daar zult u de Sint persoonlijk ontmoeten. Hij komt winkelcentrum Plein ’40-’45 een bezoek brengen met zijn muzikant! De Sint komt uiteraard óók dit jaar weer niet met lege handen, hij brengt “Het Grote Boek” namelijk met zich mee. In dit boek kunnen de kinderen hun verlanglijstje opschrijven, waarna de Sint maar liefst 10 kinderen zal verassen met een cadeau van hun verlanglijstje! Het belooft een ontzettend gezellige dag te worden in winkelcentrum Plein ’40-’45 op zaterdag 30 november! Bent u er ook bij?

Komt u met de auto? Geen probleem, want u parkeert overdekt en voor slechts € 1,50 voor de eerste 3 uur in parkeergarage Plein ‘40- ’45, daarna betaalt u € 2,- per uur! Vanuit de parkeergarage loopt u zo het winkelcentrum in.